THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Jan 18, 2010

HARI KASIH SAYANG DAN MUSIM PERAYAAN TAHUN BARU CINA


SEMPENA HARI PERAYAAN TAHUN BARU CINA 2010, NIKMATI TAWARAN HARGA YANG HEBAT DAN PACKAGE YANG MENARIK UNTUK ANDA .SPECIAL GIFT ! KAMI SEDIA DENGAN DUA JENIS KOTAK HARUMAN PURE MEDITERRANEAN IAITU HIM & HER (RED) . DAN HIM & HER (GOLD).
2 KOTAK INI KAMI TAWARKAN HARGA SERENDAH RM 55 SAHAJA (FREE DELIVERY). BERMULA TARIKH 18 JANUARI HINGGA 30 FEBUARY 2010. CEPAT ! DAPATKAN SEGERA !
DI BUNGKUS CANTIK KHUSUSNYA SEMPENA HARI PERAYAAN UNTUK ANDA HADIAHKAN KEPADA INSAN YANG TERSAYANG ATAU UNTUK KEGUNAAN ANDA SENDIRI. PILIHAN ANTARA HARUMAN YANG ANDA SUKA DALAM SETIAP BUNGKUSAN YANG KAMI TAWARKAN INI. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MENIKMATI HARUMAN RAHSIA DARI PURE MEDITERRANEAN PERFUMES.

SEMPENA HARI KASIH SAYANG KAMI SEDIAKAN JUGA DALAM SATU BUNGKUSAN YANG ISTIMEWA DAN CANTIK UNTUK ANDA HADIAHKAN KEPADA KEKASIH ATAU ORANG YANG ANDA SAYANGI. KAMI MENAWARKAN HARGA BUNGKUSAN YANG ISTIMEWA PADA HARGA RM80 SAHAJA DALAM 3 HARUMAN KOTAK IAITU HER, HIM & HER (GOLD) . SANGAT HEBAT DAN HANYA PADA TARIKH 18 JANUARI HINGGA 14 FEBUARI 2010 SAHAJA! HARGA PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA !

0 comments: